fbpx

Alec De Coninck

Managing Partner

Alec behaalde een master diploma aan de Universiteit Antwerpen, dat hij uitbreidde met een master-na-master. Een internationale stage later, startte hij zijn loopbaan in een commerciële rol bij een multinational in Brussel, om nadien een coördinerende rol op te nemen bij een Antwerpse KMO.

Met deze bagage besloot Alec de stap naar werving & selectie te zetten. Hierbij legde hij een duidelijke focus op de niches automotive (invoerders, dealerbedrijven, leasingmaatschappijen en aanverwante spelers) en supply chain (transportbedrijven, forwarders, 4PL, verladers); twee niches die hem altijd erg aangesproken en geboeid hebben. Alec rekruteerde hier zowel operationele experten als middle & senior management profielen.

Alec zette eveneens de stap naar de wereld van assessment & development centers, vermits hij zijn kennis en expertise wilde verbreden.

Als één van de partners van Talentwise, bouwt hij vandaag mee aan de toekomst van het bedrijf, met oog op tevreden klanten en kandidaten! Lange termijn relaties, werken aan een kwalitatief netwerk en expertise binnen de sectoren zijn voor hem kernwoorden.
Zijn focus zal liggen op werving & selectie.