fbpx

Onze Missie & Waarden

ONZE MISSIE

  • Brede HR dienstverlening
  • Lange termijn relaties
  • Focus op sales & marketing, automotive (sales & after sales) en HR

Als founding partners van Talentwise bewegen wij ons elke dag in ons netwerk van klanten én kandidaten. Om die reden dragen wij transparantie en lange termijn relaties erg hoog in het vaandel. Wij stellen ons tot doel om de beste match te vinden tussen klant en kandidaat. Dit kan enkel wanneer professionalisme en streven naar perfectie voorop staan. Lange termijn partnerships aangaan en uitbouwen is ons doel. Hierbij liggen onze verschillende diensten perfect in elkaars verlengde en kunnen ze een aanvulling betekenen op elkaar. Denk hierbij maar aan een geslaagde aanwerving mét advies rond retentie of een talent scan van de rest van het team om tot een optimale samenwerking en efficiënte werkverdeling te komen.

Onze focus ligt op zowel sales & marketing profielen, als op automotive (sales & after sales) en op HR profielen. Door een gespecialiseerde aanpak te handhaven, kunnen wij sneller schakelen en begrijpen wij uw noden.

Twee ondernemers die hun ervaring en kennis bundelen, hun expertise in bovenstaande sectoren, én een stevige back-up betekenen voor elkaar, dààr gaat het bij ons om. Door permanente kennisuitwisseling en overleg garanderen we resultaten, net als door de passie voor ons vak! Wij gaan enkel voor tevreden klanten, kandidaten én partners.

Core Values

Bij Talentwise hechten we daarenboven belang aan een aantal ‘core values’, die onze aanpak typeren.

  • Integriteit – Dat deontologie, discretie en vertrouwelijkheid een centrale plaats krijgen, mag niet verwonderen. Dit houdt eveneens in dat wij volgens de geldende GDPR-regelgeving werken en dat ook van onze leveranciers verlangen.
  • Transparante communicatie – Talentwise wil ten allen tijde helder en duidelijk communiceren. Opvolging en bereikbaarheid zijn hierbij belangrijk. Geen blabla, maar no nonsense!
  • Klantgericht – Tevreden klanten, kandidaten en partners zijn onze doelstelling!
  • Resultaatgericht – Samen met u werken we aan het gemeenschappelijke resultaat. Waar nodig stellen we de aanpak in overleg bij om de beste garantie te geven op het beoogde resultaat.
  • Professioneel – Bij Talentwise beschikken de partners over een jarenlange ervaring in onder meer werving & selectie, assessment & development centers en coaching. Een professionele aanpak is gegarandeerd.