fbpx

Talent Search

werving & selectie

Opnieuw bevinden we ons in een tijd waar de ‘war for talent’ volop woedt en waar talent een schaars goed is geworden. Dit houdt in dat – naast coaching, retentie, talent scans – succesvol rekruteren cruciaal is. Laat dat bij Talentwise nu net een van onze sterktes zijn!

Talentwise focust hierbij voornamelijk op profielen in:

  • Sales & marketing – S+M professionals op operationeel, expert- of management level
  • Automotive – sales, after sales, techniek op operationeel, expert- of management level
  • Human Resources – HR professionals operationeel, expert- of management level

In de samenwerking hechten wij veel belang aan open en transparante communicatie en permanente opvolging tijdens de procedure.

klanten

Te midden in de ‘war for talent’ wenst u uiteraard op de meest efficiënte wijze nieuw talent aan te trekken, dat aansluit bij de noden en cultuur van de onderneming. Bij Talentwise bieden we u het meest doeltreffende traject aan – op maat van de noden van uw bedrijf – om tot de beste oplossing te komen.

Talentwise biedt hierbij drie formules aan, en samen kiezen we de meest geschikte. We gaan op zoek naar die éne professional die uw organisatie naar een hoger niveau wil brengen. Elk van onze formules bevat een gerichte zoektocht, uitgebreide competentiegerichte interviews en doelgerichte referentiechecks.

Operationele rollenspelen en/of uitgebreidere assessment centers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Onze transparante aanpak en gerichte communicatie zorgen ervoor dat u als klant in alle objectiviteit het beste talent kan binnenhalen, niet alleen op vlak van competenties maar eveneens op vlak van cultural fit.

Zoekt u een partnership met één aanspreekpunt en een stevige back-up? Verwacht u permanente opvolging en een glasheldere communicatie rond stand van zaken? Samen waken over een stevige employer branding? Denkt u aan het monitoren van uw huidige team en het stimuleren van interne mobiliteit?

Contacteer ons vandaag nog en wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn! Talentwise gaat graag samen met u de ‘war for talent’ aan!

kandidaten

Binnen ons brede netwerk van referentiebedrijven gaan wij proactief op zoek naar de ideale volgende stap in jouw carrière. Belangrijk hierin is de zogenaamde “cultural fit” tussen jezelf en jouw toekomstige werkgever. Alleen op deze manier kan je je ten volle ontplooien en kunnen beide partijen het beste uit zichzelf halen.

Samen met jou en onze klanten gaan we steeds voor duurzame lange termijn relaties.

Zin in een persoonlijk gesprek waarin jij als kandidaat centraal staat? In samen jouw loopbaan op langere termijn in kaart te brengen? Om de volgende ambassadeur te worden voor Talentwise? Ook overtuigd dat wij jouw talent verdienen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op! Talentwise haalt het beste uit jouw talent! Wij luisteren, analyseren en gaan samen met jou op zoek naar die uitdaging waarvoor je elke ochtend zingend onder de douche staat.

Talentwise zoekt de beste match voor jouw talent of vacature