Over Talentwise

Onze missie

Als founding partners van Talentwise bewegen wij ons elke dag in ons netwerk van klanten én kandidaten. Wij stellen ons tot doel om de beste match te vinden tussen klant en kandidaat. Dit kan enkel wanneer professionalisme en streven naar perfectie voorop staan. Lange termijn partnerships aangaan en uitbouwen is ons doel.

Onze focus ligt op zowel sales & marketing profielen, als op automotive & (e-)mobility en op HR profielen. Door een gespecialiseerde aanpak te handhaven, kunnen wij sneller schakelen en begrijpen wij uw noden.

Onze values

Bij Talentwise hechten we daarenboven belang aan een aantal ‘core values’, die onze aanpak typeren.

  • Integriteit – Dat deontologie, discretie en vertrouwelijkheid een centrale plaats krijgen, mag niet verwonderen. Dit houdt eveneens in dat wij volgens de geldende GDPR-regelgeving werken en dat ook van onze leveranciers verlangen.
  • Transparante communicatie – Talentwise wil ten allen tijde helder en duidelijk communiceren. Opvolging en bereikbaarheid zijn hierbij belangrijk. Geen blabla, maar no nonsense!
  • Klantgericht – Tevreden klanten, kandidaten en partners zijn onze doelstelling!
  • Resultaatgericht – Samen met u werken we aan het gemeenschappelijke resultaat. Waar nodig stellen we de aanpak in overleg bij om de beste garantie te geven op het beoogde resultaat.
  • Professioneel – Bij Talentwise beschikken de partners over een jarenlange ervaring in onder meer werving & selectie, assessment & development centers en coaching. Een professionele aanpak is gegarandeerd.