We read
PEOPLE

UW PARTNER IN

Talent search

Opnieuw bevinden we ons in een tijd waar de ‘war for talent’ volop woedt en waar talent een schaars goed is geworden. Dit houdt in dat – naast coaching, retentie, talent scans – succesvol rekruteren cruciaal is. Laat dat bij Talentwise nu net een van onze sterktes zijn!

Uw partner in sales & marketing, automotive & (e-)mobility en HR

De jacht op talent woedt volop. Bedrijven staan voor steeds groter wordende uitdagingen. Change behoort tot de standaard en aantrekken van talent is van het grootste belang. Hybrid working, flexibiliteit en een career path zijn onmisbaar.

Anderzijds worden kandidaten overspoeld door aanbiedingen, die niet altijd rekening houden met hun ervaring of ambities. Wie als kandidaat op zoek wil gaan naar dé ideale volgende stap in zijn of haar carrière, weet vaak niet waar te beginnen.

Talentwise ontzorgt jou als klant en als kandidaat, zodat je je focus kan houden waar het toe doet, en biedt talent search en talent coaching aan.

Onze ambassadeurs

In diverse zoektochten naar commerciële profielen kon ik steeds rekenen op zijn uiterst professionele, gedreven en enthousiaste aanpak, met een doorgedreven search naar geschikte kandidaten en zijn super aanvoelen van wat de organisatie en het team nodig had. Dit in combinatie met een zeer goede en transparante communicatie, die ervoor zorgde dat ik steeds goed op de hoogte was van de actuele stand van zaken in de search. Voor mij heeft Guy de standaard gezet in de rekruteringsmarkt. Een warme aanbeveling dus!

Kristien Vandeweijer

Ik heb Alec leren kennen als zeer gepassioneerd door wat hij doet, professioneel in wat hij doet en vooral, zijn klanten en de kandidaten zijn nooit een nummer voor hem. Het viel mij op dat telkens Alec bij ons op kantoor was, hij door de medewerkers die via zijn bemiddeling zijn aangeworven steeds zeer enthousiast begroet werd. En dat op zich is de beste referentie. Ook zijn talent om “out of the box” mee denken over een oplossing voor ons als klant, heb ik steeds enorm gewaardeerd.

Kathleen Maes

Op een aangename en persoonlijke manier zijn we zeer snel tot een resultaat gekomen. Door de begeleiding van Guy ben ik op een andere manier vacatures beginnen selecteren en ook met een andere, meer ontspannen manier, met sollicitatiegesprekken omgegaan

An De Winter

‘Als rekruteren het vinden van de juiste talenten wordt’. In een steeds groter en divers wereldbeeld verbindt Guy een heldere communicatie, een duidelijk en transparant verhaal, en een heel sterk en betrouwbaar netwerk. Alles kan.

Koen Kempenaers

We spreken over een bijzonder gedreven recruiter die op een heldere manier communiceert en de belangen van zowel de kandidaat als de klant actief behartigt. Guy is empathisch, confronterend waar nodig en authentiek. Hij begrijpt snel de uitdagingen van de klant en werkt zeer doelgericht. Het is een plezier om met hem samen te werken.

Ria Lameir

Zijn aanpak, communicatie en follow-up van het dossier waren uiterst aangenaam en professioneel. Ik had reeds meerdere contacten met recruiters maar zelden waren afspraken zo correct nagekomen en was de feedback zo oprecht. Ik kan de samenwerking met Alec dan ook alleen maar als positief omschrijven.

Denis De Marre

Ik had direct de indruk dat ik mijn verhaal kwijt kon. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind bij een recruiter, is dat hij zeer bereikbaar is, zeker niet te opdringerig, zeer doelgericht op zoek gaat en dat hij je in een later stadium je blijft opvolgen.

Marijn Vanderheyden

Alec builds bridges between customers and candidates. Alec is an excellent communicator, understanding and reading between the lines of needs, profiles and missions. Great to discuss candidate profiles, competences and recruitment strategy.

Danny Olemans

Recruiters denken voornamelijk aan opdrachtgevers, maar via Talentwise heb ik een perfect evenwicht ervaren tussen de opdracht van de klant en betrokkenheid met de kandidaten. Talentwise matcht de doelstellingen van beide partijen. Dit vraagt een enorme betrokkenheid en inzicht in alle facetten, maar heeft uiteindelijk een langdurige, diepgaande en succesvolle aanwerving tot gevolg.

Harald J.

Talent coaching

Meer dan ooit verdient talent de nodige aandacht. Steeds meer impulsen, toenemende druk en constante veranderingen zorgen ervoor dat we geconfronteerd worden met complexe, professionele vraagstukken. Zorgen voor voldoende uitdaging, ontwikkeling en …