Talent search

Werving & selectie

Opnieuw bevinden we ons in een tijd waar de ‘war for talent’ volop woedt en waar talent een schaars goed is geworden. Dit houdt in dat – naast coaching, retentie, talent scans – succesvol rekruteren cruciaal is. Laat dat bij Talentwise nu net een van onze sterktes zijn!

Talentwise focust hierbij voornamelijk op profielen in:

  • Sales & marketing – S&M professionals op operationeel, expert- of management level
  • Automotive & (e-)mobility – sales, after sales, techniek, product & marketing op operationeel, expert- of management level
  • Human Resources – HR professionals operationeel, expert- of management level
    In de samenwerking hechten wij veel belang aan open en transparante communicatie en permanente opvolging tijdens de procedure.

Klanten

Jouw noden als klant staan voor Talentwise centraal. In een markt waar talent schaars is, wil je uiteraard op de meest efficiënte wijze nieuwe medewerkers aantrekken, die aansluiten bij de noden en cultuur van je onderneming.

Bij Talentwise bieden we jou het meest doeltreffende traject aan – op maat van de noden van je bedrijf – om tot de juiste kandidaat te komen.

Zoek je een partnership met permanente opvolging en een glasheldere communicatie rond stand van zaken? Samen waken over een stevige employer branding? Denk je daarbij aan het monitoren van je huidige team en het stimuleren van interne mobiliteit?

Contacteer ons vandaag nog en wij bekijken graag met jou wat de mogelijkheden zijn! Talentwise gaat graag samen met jou de ‘war for talent’ aan!

Kandidaten

Voor jou als kandidaat streeft Talentwise steeds naar de perfect match waarbij we niet enkel naar de juiste vacatures kijken, maar eveneens naar de cultural fit met potentiële werkgevers. Alleen op deze manier kan je je ten volle ontplooien en kunnen beide partijen het beste uit zichzelf halen.

Zin in een persoonlijk gesprek waarin jij als kandidaat centraal staat? In samen jouw loopbaan op langere termijn in kaart te brengen? Om de volgende ambassadeur te worden voor Talentwise?

Neem dan vandaag nog contact met ons op! Talentwise haalt het beste uit jouw talent! Wij luisteren, analyseren en gaan samen met jou op zoek naar die uitdaging waarvoor je elke ochtend zingend onder de douche staat.